Провал за Станимира Петрова на Игрите в Рио


Провал за Станимира Петрова на Игрите в Рио

1098 0

Бившата световна шампионка Станимира Петрова изненадващо загуби още първия си двубой на Игрите в Рио. Българката допусна поражение с непълно съдийско единодушие от Татяна Ков, след като Петрова разочарова и се държа прекалено пасивно срещу своята съперничка.

Двете почнаха вихрено още в първия рунд, като Петрова се опитваше да атакува от дистанция. Леко разконцентрирана българката позволи няколко точни удара на своята съперничка, което доведе и до предимство в първия рунд за Коб.

Украинката беше по-добра и във втория рунд, след като тя вкара няколко точни прави удара и с двете ръце. Въпреки това Петрова успя да спре сериите на Ков и успя да върне няколко удара. Все пак Ков отново успя да вземе рунда.

Петрова се хвърли в атака, а Коб чакаше точно това - няколко прави удари и украинката отново дръпна. За наше щастие, трима от съдиите дадоха рунда в полза на българката.

Двете редуваха силни прави удари и 45 секунди преди края Коб вкара отличен десен прав. С ляв прав Петрова завърши рунда, а решението остана за съдиите в равностойната битка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички