Георги Иванов стартира силно, но отпадна от Игрите в Рио


Георги Иванов стартира силно, но отпадна от Игрите в Рио

688 0

Георги Иванов отпадна още на осминафинал в категория до 74 килограма. Българинът започна силно, но Макарашвили стигна до успех с 13:8, въпреки че изоставаше с 0:4 в началото.

Георги Иванов започна ударно и още на 45-ата секунда направи страхотно тръшване, донесло му 4 точки срещу грузинеца. Последва силна защита на Иванов и два нови опити за атака, отбити от Макирашвили. 

Българинът обаче допусна двойна атаки на съперника - 4:4 и леко предимство за Иванов, заради 4-те точки спечелени на куп. Секунди преди края на рунда, Иванов успя да мине зад гърба на съперника и поведе с 6:4.

В началото на втората част последва силна атака на грузинеца, с която той изравни - 6:6, но Иванов не позволи пренасяне и двамата отново бяха изправени.

Със захват на краката Макирашвили успя да вземе нови две точки и поведе за пръв път в двубоя. Ново гмуркане на грузинеца му донесе 2 точки и още една допълнителна, след като оспорването на българския лагер не беше зачетено - 6:13. Иванов върна 2 точки, но така и не успя да обърне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички