Ансамбълът замина за Рио, ще посвети медала на Цвети


Ансамбълът замина за Рио, ще посвети медала на Цвети

2472 0

Ансамбълът по художествена гимнастика замина днес за олимпийските игри в Рио де Жанейро, които започват на 5 август.

Момичетата на Ина Ананиева, за които това ще е последно състезание в този състав, изразиха надежда, че ще покажат най-доброто на предстоящия форум и ще зарадват почитателите си с медал.

СТРАХОТНИ НОВИНИ ЗА ЦВЕТИ СТОЯНОВА

"Нашите амбиции винаги са били много високи. Заминаваме с очаквания да изиграем съчетанията си без грешка, да покажем най-доброто от себе си, да зарадваме цяла България и да осъществим наша дългоочаквана мечта", каза Християна Тодорова пред bTV.

Грациите ни са обнадеждени и от новините за състоянието на тяхната съотборничка Цветелина Стоянова. Днес тя беше изписана от реанимацията на "Пирогов" и преместена в неврохирургията на лечебното заведение.

"Всеки ден очаквахме подобни новини да се появят. Това ни дава много сила", сподели Тодорова.

Преди месец тя направи опит за самоубийство, скачайки от шестия етаж. 21-годишната гимнастичка претърпя няколко тежки операции, включително и интервенция на тежко счупване на гръбнака с притискане на нерви, от която се възстановяваше дълго време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички