"Токио 2020 ще е затвор и мъчение, а не празник"


"Токио 2020 ще е затвор и мъчение, а не празник"
Снимка: Getty images

2011 0

Токио 2020 ще е затвор и мъчение, а не празник. Такива са очакванията на родната състезателка по спортна стрелба Антоанета Костадинова, която вече замина за Олимпийските игри в Токио. Причината - строгите противоепидемични мерки в олимпийското село, предвидени от организаторите на най-големия спортен форум.

"На всички е ясно, че тази Олимпиада няма да е като нормалните. Тя няма да е празник за спортистите. Напротив - това ще е един затвор и едно мъчение за всички. Няма да има публика. Може би това ще ни повлияе по-добре. Нищо не се знае. Това е психологически спорт. Там сме най-добрите", каза Костадинова преди да отпътува за Токио.

"На тази Олимпиада не разчиташ само на себе си. Пречките са твърде много. Ако си контактен, и твоето състезание отива на кино. Страх няма как да няма. Ще се справим, доколкото е възможно", допълни опитната Костадинова, за която това ще бъдат трети олимпийски игри след Лондон и Рио.

Всичко за Олимпийските игри в Токио 2020 ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички