Невероятно: Изобретателните японци измислиха как да попречат на спортистите да правят секс на Олимпиадата


Невероятно: Изобретателните японци измислиха как да попречат на спортистите да правят секс на Олимпиадата
Снимка: Getty Images

2167 0

След точно една седмица Олимпийските игри в Токио ще бъдат официално открити. Зрелищното събитие ще се проведе между 23 юли и 8 август, а на него участие ще вземат хиляди спортисти от цял свят.

По традиция те ще бъдат отделени в т.нар. "Олимпийско село", където да спят, да си почиват и да тренират. От години обаче тези своебразни хотели за състезателите са се превърнали в място за друг вид кардио тренировки...

Проблем сега обаче е фактът, че японците се притесняват изключително много от разпространение на КОВИД-19 и затова се стремят да предотвратят близките контакти на всяко едно ниво. 

Поради тази причина, те са измислили оригинален начин, по който да ограничат, доколкото се може, сексуалните контакти между спортистите. Организаторите на Игрите са поставили 18 000 картонени легла в Олимпийското село, които да се чупят веднага, ако на тях има тегло по-голямо от това на един човек.

При всички положения тепърва ще има отзиви от тези иновации и тепърва ще разберем дали усилията на японците са си стрували!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички