Красиви плувкини се оплакаха, че се подиграват на телата им (СНИМКИ)


Красиви плувкини се оплакаха, че се подиграват на телата им (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

7295 0

Британски плувкини се оплакаха, че търпят подигравки заради телата си. Кейт Шортман и Изабел Торп са част от отбора на Великобритания за Олимпийските игри в Токио, където ще се състезават в синхронното плуване.

Те са едва на 19 и 20 години, но тялото им вече е оформено от плуването. Техните рамене са по-широки, а това често предизвиквало подигравки. Двете момичета дори разказват, че им се е налагало да излизат с кърпа на басейна, за да прикрият телата си.

"Плувците по принцип развиват по-широки рамене. Когато бях по-малка, често носех торбести дрехи, за да ги прикривам, да не си личи. Ако публикувах снимки, винаги изрязвах раменете си. Заставах така, че да не изглеждат толкова широки и да не получавам негативни коментари", разказва Изи пред BBC, цитирана от bTV.

"На басейна идваха хора и ми казваха: "Извинете, но трябва да се покриете с кърпа!". Винаги нося цял бански, но заради атлетичната ми фигура той се качва високо над бедрата ми. Тъпо е, че когато момчетата носят изрязан бански, няма проблем, но момиче не може да покаже повече плът", добавя Кейт.

Те обясняват, че когато тренираш по 40 часа на седмица, няма как тялото ти да изглежда другояче. Момичетата признават, че отнасят най-много подигравки за малките си бюстове и задни части.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички