Безмилостно! Най-болезненият удар на Токио 2020: Жестоко и право в слабините (ВИДЕО)


Безмилостно! Най-болезненият удар на Токио 2020: Жестоко и право в слабините (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8560 0

На Олимпийските игри в Токио за първи път в историята на най-престижния спортен форум се присъединиха няколко нови спорта. Един от тях е скейтбордът, който вече си има и нов олимпийски шампион.

За първи път в историята това стори представителят на домакините от Япония Юто Хоригоме, който триумфира в дисциплината "стрийт". Той получи 37,18 точки на състезанието. След него остана бразилецът Калвин Хофер с резултат от 36,15, а трети завърши Джагър Итън от САЩ с 35,35.

Юто Хоригоме е на 22 години и има спечелени четири първи места в "стрийт" от Световната лига. Дебютиращият спорт на Олимпиадата пък ще донесе общо четири комплекта медали.

Въпреки емоциите около първия олимпийски медал по скейтборд обаче "шоуто бе откраднато" от друг момент, тъй като зрителите станаха свидетели на най-болезнения момент засега на Игрите в Токио. Състезателят Анхело Каро Нарваез от Перу изгуби контрол над скейтборда си, след което се отдели от него и със засилка се вряза в метал, а ударът попадна право между краката му и в областта на слабините.

А кой медал завоюва Япония чрез Юто Хоригоме? Следете постоянно обновяваната и актуална класация на медалите на Олимпийските игри в Токио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички