Втори медал за България на Олимпийските игри в Токио и луда радост за Тайбе (ГАЛЕРИЯ)


Втори медал за България на Олимпийските игри в Токио и луда радост за Тайбе (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

3063 0

България има своя втори медал от Олимпийските игри в Токио. Той бе спечелен от представителката ни при жените до 62 килограма Тайбе Юсеин. 30-годишната българка спечели бронза по безапелационен начин, след като надделя с 10:0 над Любов Овчарова (Руски олимпийски комитет).

Тайбе Юсеин започна ударно още от самото начало и не ѝ отне много време, преди да успее да повали своята съперничка. А след това стана страшно за Овчарова, след като българката започна да я премята по тепиха и за отрицателно време резултатът набъбна и в крайна сметка срещата приключи при технически туш.

Сблъсъкът продължи по-малко от една минута. Още преди началото му българката изглеждаше изключително устремена към единствената цел - задължителна победа. А след края на срещата емоциите я завладяха и не успя да ги сдържи.

Тайбе се отдаде на заслужена радост със своя екип, получи българското знаме и започна да тича от радост. Можете да видите красивите емоционални моменти в ГАЛЕРИЯТА за успеха на Тайбе Юсеин и втория медал за България на Токио 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Безрадостните дни, в които "Златната топка" Герд Мюлер кротко угасна

Днес стана ясно, че във вчерашния ден - 14 август, е угаснал Герд Мюлер - великият германски футболист и носител...

Реклама

Най-четени новини


виж всички