Втори медал за България на Олимпийските игри в Токио и луда радост за Тайбе (ГАЛЕРИЯ)


Втори медал за България на Олимпийските игри в Токио и луда радост за Тайбе (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

6123 0

България има своя втори медал от Олимпийските игри в Токио. Той бе спечелен от представителката ни при жените до 62 килограма Тайбе Юсеин. 30-годишната българка спечели бронза по безапелационен начин, след като надделя с 10:0 над Любов Овчарова (Руски олимпийски комитет).

Тайбе Юсеин започна ударно още от самото начало и не ѝ отне много време, преди да успее да повали своята съперничка. А след това стана страшно за Овчарова, след като българката започна да я премята по тепиха и за отрицателно време резултатът набъбна и в крайна сметка срещата приключи при технически туш.

Сблъсъкът продължи по-малко от една минута. Още преди началото му българката изглеждаше изключително устремена към единствената цел - задължителна победа. А след края на срещата емоциите я завладяха и не успя да ги сдържи.

Тайбе се отдаде на заслужена радост със своя екип, получи българското знаме и започна да тича от радост. Можете да видите красивите емоционални моменти в ГАЛЕРИЯТА за успеха на Тайбе Юсеин и втория медал за България на Токио 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички