Тайбе Юсеин: Не искам да казвам, че продължавам или спирам


Тайбе Юсеин: Не искам да казвам, че продължавам или спирам
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2156 0

Не искам да казвам, че продължавам или спирам. Това заяви бронзовата ни медалистка в категория до 62 кг Тайбе Юсеин при завръщането си от Олимпийските игри в Токио.

„Радостта от спечеления медал си остава, разочарование има, но то е съвсем малко. Само можем да гадаем, мисля, че така както се получиха нещата, това е най-добрият възможен начин. Не, не ми се отразиха в полуфиналната битка, по-скоро в цялостната подготовка, все още мислех, че мога да имам проблем с коляното. Мисля си за полуфиналната среща – направих това, което можах, опитах да надскоча себе си, но японката беше много добре подготвена за мача с мен“, започна тя.

На въпрос дали това е последният й медал, тя заяви: „Не искам да казвам, че продължавам или спирам, още не знам, тръгнала съм за друг медал – искам първо да си почина, три години са малко, но и много, ще го решим с бат Пепи“. „С помощта на Петър Касабов, на Стоян Петков, д-р Стругаров, с физиотерапевта ни Йордан Минков. На въпрос какво са й казали треньорите преди битката за бронза, Юсеин отвърна. „Казаха ми да изляза и да се забавлявам, всъщност така стана“.

„Аз мисля, че и мъжете ни се представиха достойно, и щангистите, и Йосиф, не мисля, че трябва да обвиняваме момчетата. Ние сме целия отбор заедно, така че винаги гледаме да се подкрепяме. Поздравявахме ги. Мотивация не, но ни вдъхна кураж, че и ние можем. Все пак си останах в битката за медал и трябваше да съм готова, защото не исках да се прибирам този път с празни ръце“, завърши тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички