Сестри Стоеви за обстановката в Олимпийското село в Токио: Всичко е много странно!


Сестри Стоеви за обстановката в Олимпийското село в Токио: Всичко е много странно!

1071 0

Броени дни преди старта на Олимпийските игри в Токио двете българки в бадминтона - Стефани Стоева и Габриела Стоева разказа в предаването "Тази сутрин" по "БТВ" каква е обстановката в Олимпийското село в японската столица.

"Малко е странно. Сядаме едни до други, когато ядем, но имаме ограничения, не можем да се чуваме нормално. Има някакви стъкла. Трябва да използваме ръкавици, когато си взимаме таблите с яденето. Всичко е много странно. Не е както в Рио де Жанейро на олимпийски игри. Има много ограничения", споделиха сестрите.

"Маската е задължителна навсякъде, освен като се храним и в апартаментите. Малко е странно, но все пак сме в такъв свят на COVID-19 и трябва по някакъв начин да свикнем. Мисля, че успяваме", добавиха те.

Българките вече научиха жребия за груповата фаза в своята дисциплина и ще се изправят срещу двойката от Китай, която е №3 в света, №5 в света (Южна Корея) и двойка №8 в света от Тайланд. Те започват участието си още на 24 юли (събота):

"Изтеглихме късата клечка при жребия, но имаме шанс. Не можем да кажем, че азиатките са фаворитки, защото сме се изправяли много пъти срещу трите двойки. Всичко зависи от нас - как ще подходим към мача, с каква мотивация ще влезем на терена. Подготвени сме. Имахме тежка подготкова във Варна и София. Всичко си зависи от нас", казаха за финал сестри Стоеви.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Черната история на Великобритания и 8-годишния Анди Мъри: Скрит под бюро при трагичен разстрел на деца

Анди Мъри безспорно е един от най-големите британски спортисти в историята. Тенисистът е носил много слава...

Реклама

Най-четени новини


виж всички