Родната гимнастичка Катрин Тасева през сълзи: Това беше последното ми състезание!


Родната гимнастичка Катрин Тасева през сълзи: Това беше последното ми състезание!
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

5141 0

Българската гимнастичка Катрин Тасева не успя да преодолее квалификациите в индивидуалното състазение по художествена гимнастика в Токио и остана извън финала, който ще се проведе утре (7 август).

Родната спортистка се нареди 14-та, а трябваше да влезе в Топ 10, за да попадне във финала. Тасева бе доста разочарована и малко преди края на квалификациите заяви през сълзи пред "БНТ", че това е било последното ѝ състезание:

"Ами всъщност това беше последното ми състезание, най-вероятно щом съм била десета е било и последният ми тренировъчен ден, най-вероятно повече няма да играя. Имам известни планове за близкото бъдеще и така".

"Равносметката горе-долу съм си я направила за цялата кариера. Много неща постигнах! Самият факт, че съм тук, че сме две гимнастички на Олимпиада, две българки, е доста сериозен успех защото последните две Олимпиади имахме по една гимнастичка. Ние с Боряна постигнахме много, както и Невяна, и тя доскоро беше част от този отбор. Постигнахме доста, но за жалост днес нещата не се получиха както исках", коментира тя.

"Каквото и да направим ние, те няма да ни харесват. Ако ще олимпийски медал да вземем, те пак няма да ни харесват защото ще искат още и още и нещо винаги ще ни куца. Аз не мога да обръщам внимание на такива хора, на такива коментари, не чета, не гледам, не следя, не ме вълнуват. Повечето пъти това са хора без работа, които не са се реализирали в живота и не знаят каква е цената на това да излезеш на олимпийския терен", заяви Катрин Тасева по адрес на негативните коментари от България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички