Полина Трифонова разказа за непрофесионална ситуация на Олимпийските игри (ВИДЕО)


Полина Трифонова разказа за непрофесионална ситуация на Олимпийските игри (ВИДЕО)
Снимка: Българска федерация по тенис на маса

1432 0

Българската състезателка по тенис на маса на Олимпийските игри в Токио - Полина Трифонова, разказа за странен случай по време на големия форум. Оказва се, че поради организацията на домакините ѝ се е наложило да чака цели 4 часа в залата, преди да дойде време за нейната среща.

"Тук всичко е много по-различно от други състезания, дори държането и излизането до масата е по-стриктно и трябваше да свикна. Отидох с напрежение за първия мач, защото се очакваше да победя камерунката и това ми попречи. Не исках ей така да си пропилея Олимпийските игри и реших да заиграя по-добре, така да се каже.

Неприятно беше, че последният автобус към залата от олимпийското село е в 18 часа, а моят мач бе насрочен за 22. Странно е на такова ниво да стоиш 4 часа в залата преди мача си, обикновено престоят ти е около 2 часа. Имах два варианта - да се ядосам и да си изразходя енергията негативно, или да приема ситуацията и да се опитам да извлека максимума от нея. Реших, че второто е по-разумно. Отидохме, погледахме другите мачове и като стана време да разгрявам, се вложих 100%" - разказва тя за "Спортна джунгла".

За Полина предстои 1/32-финален сблъсък срещу Сяосин Янг. Вижте и цялата програма на българите на Олимпийските игри - ден №3 (26.07).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички