Огромна чест: Георги Кабаков ще свири мач на Олимпийските игри в Токио


Огромна чест: Георги Кабаков ще свири мач на Олимпийските игри в Токио
Снимка: Getty Images/Gulliver

996 0

Най-реномираната българска съдийска тройка – Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълев ще ръководят възловия мач Египет – Аржентина от мъжкия футболен турнир на Олимпийските игри в Токио, съобщава информационна агенция Темпо Нюз.

Нарядът на нашите рефери е изключително престижен и авторитетен, защото срещата е решителна за южноамериканците и се очаква да бъде изпълнена с голяма напрежение и висок заряд.

На „гаучосите“ им трябва задължителна победа, след конфузната им загуба от Австралия с 0:2 в първия кръг от груповата фаза. Мачът е от група С и ще се играе утре, с начален час 10:30 българско време, на Олимпийския стадион в Токио, където се провеждат повечето срещи от футболния турнир на Олимпиадата.

Двубоят, който ще ръководят Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълев, ще остане в историята на българския футбол и с факта, че повече от 30 години роден футболен съдия не бе свирил на най-големия световен спортен форум.

За последно Любе Спасов бе рефер на футболния турнир на Олимпийските игри в Барселона през 1992 година. Повече новини за Игрите в Токио ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички