Миладинов: Ще плувам смело на финала и ще видим какво ще стане


Миладинов: Ще плувам смело на финала и ще видим какво ще стане
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

1420 0

Българският плувец Йосиф Миладинов сподели целите си на Олимпийските игри в Токио, след като малко изненадващо се класира на финал на 100 метра бътерфлай. 18-годишният олимпиец ще плува за медал утре, в 4,30 часа българско време, като можете да проследите събитието НА ЖИВО с нас.

"Много съм щастлив. Направих това, което исках. За жалост, не успях да направя времето си и се надявам утре сутринта на финала да го направя. Моята мечта е изпълнена. Тя беше да вляза на финал, така че оттук нататък просто искам да си направя моето време. Друго не желая", заяви Миладинов пред bTV.

"Мисля, че емоциите и адреналинът се усещат доста, но аз мога да се абстрахирам. Ще гледам на финала да съм напълно концентриран. За мен е много престижно, защото представям България на такъв форум. Искам утре да се представя добре, защото искам да зарадвам всички българи. Най-вече аз да си направя кефа, да се забавлявам, защото ми е първа олимпиада. Няма какво да губя, ще плувам смело и ще видим накрая какво ще се случи", завърши пловдивчанинът. Повече за младия плувец научете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички