Любомир Епитропов: Можех още повече, очаквам по-добро представяне


Любомир Епитропов: Можех още повече, очаквам по-добро представяне
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

3173 0

Българският плувец Любомир Епитропов говори пред БНТ след като се класира за полуфиналите в дисциплината 200 метра бруст на Олимпийските игри в Токио. Епитропов постави нов национален рекорд с време от 2.09.68 минути и даде 14-то време в сериите. Така в сряда той ще се бори за място на финала.

"Изключително съм доволен. Разбира се, можех още повече, но съм доволен, че това ме докара до полуфиналите. За първи път слизам под 2.10 минути, така че съм доволен", заяви Епитропов.

"Не мисля, че ще има път, в който да съм напълно доволен, освен ако не е световен рекорд. Подготовката, която правих преди самата Олимпиада беше съсредоточена на 200 метра, така че очаквам по-добро представяне"

"За мен целта е изпълнена. Всяко по-предно класиране е добре дошло. Благодаря на екипа, на делегацията, те са едни от малкото хора, които истински ме подкрепях. На всички, които оплюха всички българи мога да кажа "наздраве" и "лека вечер", завърши Епиртопов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички