Ивет Лалова: Ще бъде най-голямото щастие да бягам на шеста олимпиада


Ивет Лалова: Ще бъде най-голямото щастие да бягам на шеста олимпиада
Снимка: LAP.BG/Liubomir Asenov

2003 0

Ивет Лалова даде интервю пред БНТ, в което сподели впечатленията си от Олимпийските игри в Токио, както и за бъдещите си планове. Спринтьорката заяви, че не може да си представи да спре да бяга и би била щастлива, ако участва на шеста Олимпиада в кариерата си.

"Моето идване тук, моята мисия беше да затворя тези пет кръга, да направя всичко, на което съм способна. От две години имам двете квоти на 100 и на 200 метра. Как да ги оставя? Как да захвърля целия този труд, всичките лишения и цената, която съм платила, за да стигна до тук? Няма така опция! За мен това е отказване и слабост на духа.

Не всичко е резултати, победа на всяка цена и медали! Някой път в моменти, в които животът ти показва, че има и други много по-важни неща. Именно, когато минеш през тези моменти си доволен от това, което си свършил като работа и от резултата, който идва", каза Ивет Лалова.

"Разбира се, в момента изживявам своето постолимпийско настроение и разочарование. Това винаги се случва след всяка голяма цел. Този момент е много важен за мен, защото аз правя своя план, поставям своите цели и започвам да оценявам всичко, през което преминах."

"Получих много любов, на стадиона имаше хора, които плачеха, прегръщаха ме. И самият факт, че Олимпиадата се състоя, показахме, че сме по-силни от тази пандемия. Спортът успя да се обедини, независимо от всички мерки и рестрикции."

"Харесвам Париж (смее се). Олимпиадата в Париж е само след три години, за това не казвам нищо. Има много неща в моя живот, които от много години оставям на пауза. Не затварям вратата за нищо. Ще започна да следвам моите интереси, ще се развивам в посоките, в които искам да се развивам. Ако Господ е решил, че трябва да бягам на шеста Олимпиада, защо не? За мен ще бъде най-голямото щастие на света!", завърши Ивет Лалова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички