Епитропов след дебюта на Олимпийски игри: Ще внеса корекции


Епитропов след дебюта на Олимпийски игри: Ще внеса корекции
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1580 0

Любомир Епитропов не остана доволен от времето, което записа на първия си старт на Олимпийски игри. Родният представител в плуването завоюва 4-а позиция в своята серия на 100 метра бруст, но времето му остана далеч от това на плувците, които продължават напред. 

Все пак той разкри, че се е чувствал спокоен и е провел добър старт, който да го подготви за следващото му участие - 200 метра бруст, която е и коронната му дисциплина. 

"Чувствах се добре, но изплувах първите 50 метра по-бавно от най-доброто си време. Не съм доволен от времето, но все пак добър старт.", сподели Епитропов пред БНТ след първия си старт на Олимпийски игри.

Подготвям се за основната ми дисциплина на 200 метра. Напрежение не е имало, очаквах да съм по-притеснен. Чувствах се все едно съм на републиканско - спокоен", каза още той. 

Епитропов сподели, че ще внесе леки корекции преди следващия си старт, който е във вторник (27.07). 

Мисля, че няма да има голямо напрежение ще опитам да покажа най-доброто от себе си. Малки детайли имам да подобря, ще обсъдя с треньора ми и ще изградим стратегия", каза още младият ни плувец. Как се представи Епитропов на дебюта си на Олимпийски игри четете, като последвате линка! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички