Боряна Калейн горда от дебюта си в Токио: За това мечтах цял живот!


Боряна Калейн горда от дебюта си в Токио: За това мечтах цял живот!
Снимка: Getty Images

7458 0

20-годишната българска гимнастичка Боряна Калейн завърши пета в дебюта си на Олимпийските игри в Токио! Боряна остана щастлива и горда от големия си успех в Токио. Тя заяви след финала, че това е било състезанието, за което е мечтала цял живот, като е научила много неща от него.

"Чувствам се много добре и съм много щастлива и горда от това, което постигнах на това състезание, защото имах доста тежка подготовка психически последните два месеца. Това представяне го отчитам като успех за самата себе си и като едно преодоляване", започна Калейн.

"Токио 2020? Няма думи, с които да го опиша, защото това е първото състезание, за което аз цял живот съм мечтала, което беше отложено, до последно не знаехме дали ще го има. И сега вече е факт - класирах се пета, което е един огромен успех. Наистина, в момента трудно намирам думи.

Научи ме на страшно много неща, преди всичко на това, че не бива да губя вяра в себе си, защото ако си вярвам, мога да постигна всичко. Това е основното. Относно Париж, мисля, че 3 години са страшно много време и не мога да правя планове за тогава, но на този етап - продължаваме.

Сега ще има малка почивка и следващото състезание е октомври месец, отново тук в Япония, имаме световно първенство", добави още Боряна Калейн.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички