Селекционерът на Португалия: Англия е фаворит на Евро 2016


Селекционерът на Португалия: Англия е фаворит на Евро 2016
Снимка: Getty Images/Guliver

1024 0

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош смята, че Англия е един от претендентите за шампион на предстоящото Евро 2016 във Франция.

"Гледал съм играта на англичаните. В техния отбор има много талантливи момчета, този отбор може да спечели Евро 2016. Англичаните имат големи амбиции, те са един от фаворитите", заяви Сантош.

"Техният отбор е един от най-силните в света. Силата им е в индивидуалните качества на играчите и колективната работа. Мениджърът на Англия е много умен специалист, очаква ни труден мач", допълни специалистът, дни преди старта на Европейското първенство по футбол.

"Най-важното нещо е да победим във Франция. Защото в днешния мач срещу Англия победата не е задължителна. Във всеки случай, ще има страхотна атмосфера на стадиона и това е важен двубой, защото представляваме нашата страна".

"Роналдо? Всички мои играчи са много важни за мен. Отборът на Португалия не е един човек, така че ако Кристиано не играе, това е отличен тест за отбора", каза Сантош.

"През този сезон Роналдо е изиграл повече от 4000 минути. Когато се разбрахме за мача с Англия, ние знаехме, че той ще участва във финала на Шампионска лига. Разбира се, той е много важен член на нашия отбор, но ние трябва да опитаме да играем и без него".

"Всичките ми играчи са много уморени физически и психически. Затова те трябва да си починат добре. Но аз не съм притеснен от това, защото съм уверен в правилността на нашата подготовка", завърши португалският треньор.

Тази вечер "селесао" ще мери сили с Англия в приятелски мач на "Уембли".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички