Роналдо нанесе решитлен удар на Меси в битката за величие


Роналдо нанесе решитлен удар на Меси в битката за величие
Снимка: Getty Images

4337 0

Кристиано Роналдо вече може без никакви аргументи срещу себе си да претендира, че е най-великият футболист на XXI век, а и най-великият в историята (въпреки че по-възрастните фенове на футбола може да не са съгласни).

УЖАСЯВАЩО ОГЪНАТИЯ ГЛЕЗЕН НА РОНАЛДО

Роналдо нанесе окончателен и решителен удар по основния си конкурент в битката за по-предно място в историята Лионел Меси със спечелването на европейската титла. Кристиано вече има не само три триумфа в Шампионска лига - колкото и Бълхата - но и трофей с националния си отбор.

РОНАЛДО НЕ СДЪРЖА СЪЛЗИТЕ СИ ПРИ ПРИНУДИТЕЛНАТА СМЯНА

Меси имаше три поредни финала с Аржентина през последните три години - на Мондиал 2014, след което два пъти на Копа Америка, но загуби и трите. Това доведе до решението му да се откаже от националния си отбор, заради редицата огромни разочарования.

Роналдо стъпи на върха с Португалия по изключително емоционален начин, като още в 10-ата минута получи фатална контузия във финала срещу Франция, но това не му попречи да наелектризира съотборниците си и от страничната линия, за да се стигне до великия успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички