Моуриньо тика бранител на Юнайтед в обятията на Ювентус


Моуриньо тика бранител на Юнайтед в обятията на Ювентус
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1011 0

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо продължава да бистри състава си за следващия сезон броени дни преди началото на Европейското първенство по футбол 2016.

Както е известно, Моуриньо е близо до привличането на суперзвездата Златан Ибрахимович (въпреки че той хитрува, когато стане дума за Манчестър Юнайтед), а Sportlive.bg вече писа за желанието на Специалния да привлече бранителя на Виляреал Ерик Байли.

ЩЕ ВИ ИЗНЕНАДА КОЙ Е ПЪРВИЯТ НОВ НА МОУРИНЬО В ЮНАЙТЕД

Матео Дармиан, който миналото лято акостира на "Олд Трафорд" от Торино и остави нелоши впечатления в дебютния си сезон, очевидно не влиза в сметките на Моуриньо, поне според медии в Италия и Испания.

"Ел Конфиденсиал" и "Тутоспорт" информират, че "Моуриньо тласка Дармиан към Ювентус", тъй като "Старата госпожа" очевидно има нужда от попъления в края на защитата си, а Дармиан може да играе и на двата бека.

Новината за интереса на Ювентус е любопитна, защото се очаква "бианконерите" да вземат свободния агент Даниел Алвес, който сам пожела да си тръгне от Барселона.

Всичко най-интересно за Европейското по футбол следете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички