Ще ви изненада кой е първият нов на Моуриньо в Юнайтед


Ще ви изненада кой е първият нов на Моуриньо в Юнайтед

1906 0

Първото ново попълнение на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед няма да бъде Златан Ибрахимович, въпреки че вчера се появиха информации, че шведският таран ще премине на „Олд Трафорд“ още преди началото на Европейското първенство по футбол 2016.

Жозе Моуриньо ще осъществи първия си многомилионен трансфер, привличайки бранителя на Виляреал Ерик Байли, който, спред „ВВС“, ще струва на „червените дяволи“ цели 30 милиона паунда.

ЗЛАТАН В ЮНАЙТЕД ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА ЕВРО 2016?

Котд'ивоарецът вече натрупа опит в испанката Примера дивисион и има 40 мача, първите пет от които за Еспаньол, преди през януари 2015 година да премине във Виляреал срещу 4 милиона евро.

Според британската обществена телевизия той 99.9% ще подпише с Юнайтед до часове, като просто първо трябва да премине задължителните медицински тестове.

Колкото до Златан Ибрахимович, той засега изглежда фокусиран единствено върху предстоящото Европейско по футбол, което ще е последният му голям форум с националния отбор на Швеция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички