Мората разкри как Буфон го е извадил от тежка дупка


Мората разкри как Буфон го е извадил от тежка дупка

3750 0

Нападателят на Испания и Ювентус Алваро Мората разкри какъв е бил най-добрият съвет, който е получил в най-трудния момент в живота си. Младият футболист предстои да се върне в Реал Мадрид, а съветът му е бил даден от иконата на "бианконерите" Джиджи Буфон.

Ювентус се сбогува с една от звездите си, Реал го взима

Ювентус се сбогува с една от звездите си, Реал го взима

"Мнозина не знаят, но аз имах много тежка година в Ювентус. Три месеца не бях вкарал нито един гол, но това не беше единственият ми проблем. Разделих се с приятелката си, семейството ми имаше няколко проблема, а аз имах травма, за която много хора не знаят. Имах възпаление на слабините, а всички, които знаят за какво говоря, могат да ви кажат колко е досадно това. Имаше мачове, на които трябваше да играя с инжекции, за да отслабне болката", разказва Мората пред Marca".

"Джиджи ми каза, че когато сме тъжни и не сме щастливи, най-доброто, което можем да направим, е да се заключим у дома и да плачем. Да не показваме слабост в обществото, защото хората ще се опитат да ни дестабилизират", разкрива испанският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички