Алваро Мората не знае дали остава в Ювентус


Алваро Мората не знае дали остава в Ювентус

626 0

Бъдещето на Алваро Мората в Ювентус е неясно.Това признава самият испански голмайстор пред „Марка“. Той говори за проблемите си през сезона и уточни, че бъдещето му не зависи от него. Реал Мадрид иска да си върне футболиста срещу 30 милиона евро, като сделката може да се осъществи още до 30 юни.

„Имах тежка година, като цели 3 месеца не отбелязах гол. Освен това се разделих с приятелката си и имах контузия, за която много хора дори не подозираха. Всеки, който е минал през това, знае колко е болезнено и как пречи на центриранията и ударите към вратата.

Имаше мачове, в които ми биеха инжекции, за да мога да играя. Джиджи (Буфон) ми каза, когато съм нещастен, да се усамотя и да си поплача, но никога да не показвам слабостта си, защото хората ше я използват. Каза ми да съм винаги с вдигната глава и така нищо не може да ме засегне.“

Мората не пожела да коментира слуховете за свой евентуален трансфер, защото иска да се съсредоточи върху представянето си на Евро 2016 с екипа на Испания. „Желанието ми е да печеля титли, а къде ще се случи това не зависи от мен“, завърши испанският голмайстор.

Всичко най-интересно за Евро 2016 разбирайте в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички