Големият сблъсък: Германия и Франция определят втория финалист


Големият сблъсък: Германия и Франция определят втория финалист
Снимка: Guliver/GettyImages

1020 0

Германия се изправя срещу домакина Франция, за да определят втория финалист на Евро 2016.  Победителят ще играе срещу отборът на Португалия, който вчера победи Уелс с 2:0.

Германският тим, воден от Йоахим Льов, показва постоянна игра на това първенство, но сега задачата ще е доста по-трудно, тъй като се изправя срещу друг от фаворитите. Освен това Франция има зад гърба си подкрепата на феновете, както и домакинското предимство. При победа на Германия, това ще бъде седми финал за тима, докато Франция ще има възможността да се пребори и да се класира за трети път на финалната права.

Най-накрая добра новина за Германия - Кедира има заместник срещу Франция

Бундестимът е без три основни фигури - Хумелс, Марио Гомес и Кедира. Капитанът Бастиян Швайнщайгер е на линия, но според германските медии той не е във форма и няма да е полезен на отбора.

В лагера на Фрамция няма проблем с наказани играчи. Вчера обаче се появи информация, че нападателят на „петлите" Оливие Жиру може и да пропусне сблъсъка срещу Бундестима на стадион „Велодром".

29-годишният голмайстор на Арсенал е с болки в коляното и пропусна последната тренировка на домакините. Дали контузията е сериозна ще разберем довечера. Сблъсъкът е от 22 часа в Марсилия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички