Бартън: Ходжсън не е лидер, а скучен енергиен вампир


Бартън: Ходжсън не е лидер, а скучен енергиен вампир

945 0

Английският футболист Джоуи Бартън, който има един мач за националния тим, разкритикува селекционера на тима Рой Ходжсън.

"Той не е лидер. Той няма необходимата енергия, не такава, че да го погледнеш и да си помислиш: "Ух, бих искал да играя за този човек". Той има много скучен вид. Единственото чувство, което изпитваш, когато го гледаш, е, че той изсмуква от теб цялата енергия", заяви Бартън, цитиран от "Mirror".

Футболните клоуни на Европа - Англия, отново!

"Сравнете го с Жозе Моуриньо. Ако той беше селекционер на Англия, ние щяхме уверено да победим в първия си мач на Евро 2016. Да, ние изглеждахме по-добре от руснаците, създавахме голови моменти и направихме достатъчно, за да спечелим, но загубихме точки", допълва 33-годишният халф.

"Признак на класния отбор е, че той побеждава, без да показва най-добрата си игра. Ние - обратно, играем добре, но не печелим три точки. Мисля, че проблемът тук е в треньора, защото в играта всичко е наред. Освен това Русия изглежда среден отбор, след загубата на няколко силни играчи. Ако Англия иска да спечели този турнир, трябва да доминира на терена от момента на първия съдийски сигнал", категоричен бе Джоуи Бартън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички