Английските медии: Футболистите са посмешището на Европа


Английските медии: Футболистите са посмешището на Европа
Снимка: Getty Images/Gulliver

1585 0

След позорното отпадане на Англия от Евро 2016, медиите на Острова описаха загубата от Исландия като най-срамната в историята.

Daily mail пише:"Футболистите се прибират днес, след като станаха за посмешище пред цяла Европа". Рой Ходжсън, който получаваше по 3,5 милиона паунда годишно подаде оставка, а мулти-милионният отбор на „Трите лъва“ беше унизен с 2:1 в поредния голям турнир.

Играчите бяха спрени на излизане от феновете, платили цяло състояние, за да гледат този резил. Ходжсън напусна веднага след мача в Ница и каза след това, че съжалява да сложи край по този начин, но тези неща се случват, пише още изданието.

Линекер: Загубихме от страна, в която вулканите са повече от футболистите

Бившият нападател на Англия Алън Шиърър обвини селекционера Рой Ходжсън в грешни тактически решения и селекции. Той също така потвърди за Mirror, че е искал поста на Ходжсън, но от Футболната Асоциация са му казали, че не разполага с достатъчно опит.

Според Шиърър Ходжън не е подбрал футболистите според тяхната моментна форма, освен това ги е поставил в неправилни позиции на терена. „Даниел Стъридж не е десен полузащитник или крило. Той е нападател. Не може да изиграеш четири мача и все още да не си наясно с формацията“.

Шиърър разкритикува и асистента на Ходжсън Гари Невил. „Какво направи Гари? Той беше един от най-добрите защитници в националния отбор. Защо Рууни беше изтеглен назад?

The Sun стига дори по-далеч с определенията като нарича играчите идиоти, които са отпаднали от Исландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички