200 000 пожелаха главата на Пайе заради Роналдо


200 000 пожелаха главата на Пайе заради Роналдо

1558 0

Френският халф Димитри Пайе си навлече гнева на хиляди фенове на Португалия и Роналдо по време на финалния мач от Евро 2016 между двата отбора (1:0 след продължения).

Зверското влизане, което той направи в краката на Кристиано още в 9-а минута, доведе до контузия на звездата на "Реал". В 24-ата минута мечтите на Португалия за първа титла от Европейско започнаха да се изпаряват, след като седмицата им бе изнесена на носилка.

ПАЙЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАЛ ДОРИ ЖЪЛТ КАРТОН ЗА ВЛИЗАНЕТО СРЕЩУ РОНАЛДО

Това нагнети напрежението в двубоя. Още по нажежено обаче се оказа в социалните мрежи. Над 200 000 фенове скочиха да псуват, кълнат и обиждат Димитри Пайе. Те буквално взривиха страниците му в "Инстаграм" и "Туитър".

Афектирани привърженици на Роналдо стигнаха до там, че да го заплашват със смърт. Като лидер на щурма към звездата на Франция се прояви майката на Кристиано Роналдо - Мама Долорес.

ВИЖТЕ СЪЛЗИТЕ НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ КРИСТИАНО

"Не мога да гледам сина си по този начин - да плаче. Футболът е игра на разиграване на топката, а не контузване на противниците", написа разгневената Долорес в социалните мрежи. "Синът ми напусна терена, заради контузия, но нашият отбор ще спечели.

Вярвам, че Кристиано ще бъде в състояние да вдигне купата", каза още майката на Роналдо след смяната му в 24 минута. Със сигурност Пайе си спечели доста врагове с проявата си. И е по-добре дори да бяга от някои държави, където Роналдо е със статута на Бог.

"Не съм искал да контузя Роналдо. Топката бе спорна и аз я атакувах. Типична игрова ситуация, не беше умишлено", оправда се халфът на Франция. Не обаче така мислят и хората, които се занимават с анализ на спорни ситуации. Те бяха категорични, че Пайе умишлено е скочил в краката на Роналдо, търсейки коляното му. Все пак сънародниците на Димитри опитаха да изкупят вината от своя любимец. Всички привърженици на Франция и Португалия аплодираха Кристиано при изнасянето му с носилка.

Източник: Стандарт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички