Роналдо издуха Меси и по приходи за изминалата година


Роналдо издуха Меси и по приходи за изминалата година
Снимка: Guliver/GettyImages

2195 0

Кристиано Роналдо не само изпревари Лионел Меси в спечелването на трофей с националния отбор, а и го "издуха" в класацията по приходи за изминалата година. "Форбс" публикува традиционна ранглиста по печалби на известни личности от най-различни сфери, включително и футболът.

Европейският шампион с Португалия и Реал Мадрид е на четвърто място по приходи, след като е заработил 88 милиона долара. Той дели позицията с д-р Фил Макгроу, който е водещ на телевизионно предаване в САЩ.

Американският писател Джеймс Патерсън е на трето място с 95 милиона долара, а втори са момчетата от група One Direction със 110 милиона долара. Категорично на първото място пък е певицата Тейлър Суифт, която изработи 170 милиона долара за последната година.

Огромна част от спечелената сума от 26-годишната американка се дължи на изключително успешното световно турне, което носеше името "1989". В челната десетка попадна и Лионел Меси, който е осми с 81.5 милиона долара.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички