Заради спор с Ясен Петров Страхил Попов повече няма да играе за България?


Заради спор с Ясен Петров Страхил Попов повече няма да играе за България?
Снимка: Lap.bg

1979 0

За любопитна случка в националния отбор по футбол на България пише днес "Мач Телеграф". Изданието твърди, че между защитника Страхил Попов и старши-треньора Ясен Петров е възникнал скандал след мача с Швейцария.

Страхил Попов е бил подложен на натиск от страна на клубния си отбор Хатайспор да не пътува и играе в Белфаст (за мача срещу Северна Ирландия), тъй като в Турция важи правило всички пристигащи от Острова в държавата да бъдат подлагани на карантина в рамките на 10 дена.

От Хатайспор мотивирали желанието си с факта, че на отбора му е предстоял важен мач срещу Галатасарай, а Страхил Попов се е съобразил с желанието клуба си. Ясен Петров пък не е останал доволен от развилата се ситуация и вероятно именно това е била причината защитникът да не бъде титулар в мача срещу Италия.

"Мач Телеграф" стига по-далеч в предположенията си и твърди, че Попов може би е изиграл последния си мач с екипа на България, поне докато старши-треньор на България е Ясен Петров!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички