Владимир Гаджев за националите: Класата ни отговаря на точковия ни актив


Владимир Гаджев за националите: Класата ни отговаря на точковия ни актив
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1620 0

Бившият национал и капитан на Левски - Владимир Гаджев, коментира поражението с 0:2 на националния отбор на България от Литва. Пазарджиклията разкри какво според него трябва да се случи, за да се върнем към успехите и какво трябва да правят самите футболисти.

Мнението на Гаджев

"В началните минути българските национали стояха по-добре от противника, но мачовете се решават в детайлите. Червеният картон на Андриан Краев и голът в края на първото полувреме промениха изцяло концепцията на Младен Кръстаич. За момента това е нивото на националния отбор и футбола в страната. Трябва да се надяваме на повече, но за целта момчетата трябва да се трудят много. Трябва да имат амбиция да представят България, когато играят за националния отбор и да имат високи изисквания към самите себе си. Със сигурност загубата им тежи и са подтиснати. Позагубили са самочувствието си. Убеден съм, че искат да побеждават, но класата ни отговаря на точковия ни актив", сподели той,

"Футболът ни не е на добро ниво, липсват класни попълнения. Трябва да се започне стратегия. Всеки трябва да си заслужи мястото, за да стартира даден мач. Задължително е в един отбор да има ядро от 4-5 българина. Когато има и класни чужденци, химията се получава. Отборите под Лудогорец Левски и ЦСКА трябва да играят повече български състезатели. Берое е голям за България клуб, но това, което се случва там е странно".

"Сърбия и Черна гора играят на съвсем друго ниво. Всичко е коренно различно, ние изоставаме. Очакванията към предстоящите мачове не трябва да бъдат големи. Ще бъде илюзия да мислим, че ще победим някой от двата отбора. Те разполагат с много класа и талант", добави още бившият футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Има фаворит за треньорския пост на Младен Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички