БФС няма да търси дълго: Добре познато име е фаворит за поста на Младен Кръстаич


БФС няма да търси дълго: Добре познато име е фаворит за поста на Младен Кръстаич
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

5198 0

Срамното поражение на националния отбор по футбол с 0:2 от Литва в евроквалификациите породи редица въпросителни за селекционера Младен Кръстаич. Очакванията са, че той ще бъде отстранен от поста си, а "Мач Телеграф" информира кой е фаворит да го наследи като наставник на "лъвовете".

Познато име поема "лъвовете"?

Става въпрос за селекционера на младежите, а именно - Александър Димитров, който изглежда поражението от литовците на националния стадион "Васил Левски", а неотдавна разкритикува сръбския специалист за взетите от него решение.

Съвсем наскоро Димитров изведе младите "лъвове" на "Александър Шаламанов" срещу Германия. Отборът показа страхотна игра и се надиграваше с Бундестима, но имаше малшанса да загуби с 2:3 квалификацията за Евро 2025.

През последните месеци се говореше много за евентуалното уволняване на Младен Кръстаич. Имаше най-различни информации, че специалисти като Илия Груев-старши и Димитър Димитров-Херо са спрягани за национални селекционери. Има немалка вероятност Георги Иванов-Гонзо да се превърне във временен наставник за следващия мач на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички