ВИДЕО: Предаваш се - бият те, отразяваш протест - пак те бият


ВИДЕО: Предаваш се - бият те, отразяваш протест - пак те бият
Снимка: LAP.bg

6021 0

*Снимката е от протеста и не е нито на бития фен, нито на пострадалия наш колега

Безпрецедентните сблъсъци в центъра на София преди и по време на срещата България - Унгария продължават. След като ситуацията изглеждаше спокойна около час преди началото на мача, протестът ескалира сериозно, като се стигна до сериозни сблъсъци между протестиращи и органи на реда. 

Журналисти и протестиращи - заедно под ножа 

Преди началото на мача в употреба влязоха две водни оръдия, а полицията започна ход по разпръсване на феновете и тяхното изтласване далеч от стадион "Васил Левски". 

В този момент за органите на реда нямаше особено значение дали човек е ултрас, обикновен протестиращ или дори журналист. Колеги, които са там, за да отразят случващото се, са отнесли палки и лютив спрей, като някои са с наранявания. 

В това число е и журналист от SportLive.bg, опитал се да заснеме как полицаи бият човек, който вече е на земята. На видеото под статията ще видите, как един от представителите на полицията се опитва да възспре своя колега, докато той налага с палка един от протестиращите. 

Човекът на място спира видеото, тъй като полицаите тръгват към него. Въпреки че е леко пострадал, журналистът е успял да покаже журналистическата си карта, след като е бил попитан "за к'во ги снима" и бързо са се махнали от мястото. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички