Фенове на протеста срещу БФС се оплакват: МАФИЯ, полицията ни изкара терористи


Фенове на протеста срещу БФС се оплакват: МАФИЯ, полицията ни изкара терористи
Снимка: SportLive

1164 0

Броени минути ни делят от първия съдийски сигнал на евроквалифиакцията между националния отбор на България и Унгария на "Васил Левски" в столицата. Протестите срещу БФС пред стадиона вече започнаха, а някои фенове дори се оплакаха от действията на органите на реда.

Протестиращ и фен на Черно море сподели пред "Дарик", че пристига в столицата от Варна и разказа пред колегите от медията, че е бил задържан на влизане в София и са му правени огромни проверки от полицията, като натърти, че целта на служителите на реда е била да забавят протестиращите допълнително.

"Казвам се Стоян. В момента звъня от личния си телефон, най-накрая бяхме допуснати да продължим пътя си. На влизане от Варна ни отбиха на Джъмбо (на входа на София) с претекст рутинна проверка. Направиха ни обилна проверка – багажници, резервни гуми, всичко. Най-големите терористи ни изкараха. Проверката продължи с НАП, на всеки беше връчен фиш дори на хора, които не управляваха автомобила. Час и половина ни задържаха без основание. Не ни оставиха никакъв друг вариант освен да запушим магистралата и да поискаме да продължим пътя си напред. Ние сме 40 човека", сподели почитателят.

"Дали органите на МВР работят за БФС или за гражданите? Движим се по пътя, но не знам дали ще успеем да стигнем до стадиона. Явно ще има още жалки опити да бъдем отбити. Мафия отвсякъде", добави още той.

В момента пред стадион "Васил Левски" протестите са в разгара си, а към тях се присъединиха и унгарските фенове (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички