Вариант номер 3 ще сложи капитанската лента срещу Унгария


Вариант номер 3 ще сложи капитанската лента срещу Унгария
Снимка: БГНЕС

2039 0

Ясно е кой ще бъде капитан на българския национален отбор във важната битка срещу Унгария в четвъртък. Божидар Краев отново ще се размине с капитанската лента на националния отбор, за която изрази желание преди известно време.

Васил Божиков ще изведе "лъвовете" в четвъртък в решаващата битка за Евро 2020 срещу Унгария на "Васил Левски". Селекционерът Георги Дерменджиев е категоричен, че това право се полага именно на защитника на Слован. информира "Мач Телеграф".

Той се нареди трети в гласуването, което бе проведено преди мачовете с Ейре и Уелс от Лигата на нациите. На първо място се нареди Петър Занев, следван от Георги Костадинов. И двамата обаче пропускат двубоя. Занев е с COVID-19, а Костадинов се прибра контузен от Русия и е по-вероятно да не играе.

Припомняме, че България все още има шанс да се класира за Европейското първенство през идната година. За тази цел "лъвовете" трябва да победят Унгария, а след това и победителя от срещата Исландия - Румъния. А ето какви са шансовете ни според Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички