В Русия: Българите може да поднесат изненада и да се класират на Световното


В Русия: Българите може да поднесат изненада и да се класират на Световното
Снимка: BGNES

2526 0

В Русия отличиха осем отбора, които могат да изненадат всички и да намерят място на Световното първенство през 2018 година. Българският национален тим е един от тези 8 тима.

Останалите седем варианта са Северна Ирландия, Азербайджан, Черна гора, Саудитска Арабия, Буркина Фасо, Еквадор, Панама, пише championat.ru.

От сайта припомнят думите на новия футболист на Арсенал Тула Михаил Александров, че националният отбор на България в родината си не е ценен, а звезди от ранга на Ивелин Попов също не са признати. "И има защо: националният победи два пъти в началото на груповата фаза, но след това допусна седем гола от Швеция и Франция и се озова на четвърта позиция. Въпреки лошата статистика българите са само на точка от второто място, където са Швеция и Холандия", пише в коментара.

"Кой ще бъде героят? Ивелин Попов и кой друг? Въпреки всички негативи, които обира полузащитникът на Спартак у дома, той продължава да води отбора напред. Головете му помогнаха за победите над Люксембург и Беларус. Затова не е изненада, че Ивелин бе избран и за Най-добър футболист в страната. Докато гледаш играта на българския национален отбор, пред теб има повече въпроси, отколкото отговори. Шансовете на България да стигне до Мондиала зависят най-вече от играта в защита, която до момента е отвратителна. Отборът на Петър Хубчев допусна 10 гола в четири мача, три от тях - от Люксембург. Държавата джудже например има инкасирани девет гола. Българският отбор зависи само от себе си срещу Швеция и Холандия", се казва още в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички