В Италия: Десподов получава привилегии в националния отбор


В Италия: Десподов получава привилегии в националния отбор
Снимка: Instagram

5048 0

Кирил Десподов се ползва с извънредни привлегии в националния отбор. Такова мнение изразиха в Италия, където крилото играе от зимата. Причина за направения извод стана фактът, че младият футболист бе извикан от селекционера Красимир Балъков за евроквалификациите с Чехия и Косово, въпреки че не отговаряше на въведено от новия треньор правило.

Става дума за обявеното от Балъков решение, че ще вика в националния само футболисти, които са изиграли поне 70% от мачовете на клубния си тим. Това правило обаче не важи за Десподов, който записа едва няколко мача с Каляри.

Според centotrentuno.com причината Десподов да е изключение от правилото е "етикетът "Най-добър български играч на 2018 г. и фактът, че е безспорната звезда на националния си отбор". Изданието посочва, че решението на селекционера за крилото е предизвикало противоречия в светлината на разочароващото му представяне срещу Чехия и Косово. Междувременно стана ясно, че Каляри може да преотстъпи българина за следващия сезон. Вариантите вижте в този материал и в този.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички