Новият селекционер Георги Иванов посочи главния виновник за 2:5 от Грузия


Новият селекционер Георги Иванов посочи главния виновник за 2:5 от Грузия
Снимка: БГНЕС

26661 0

Техническият директор на националните отбори към БФС Георги Иванов-Гонзо посочи главния виновник според него за тежката загуба на мъжкия тим от Грузия снощи в груповата фаза на Лига на нациите. Той е на мнение, че футболистите, играли в мача, носят по-голямата отговорност за резила, отколкото селекционера Ясен Петров.

"Главният виновник не е един човек. Това са тези, които бяха на терена - футболистите. На Ясен Петров му прави чест, че постъпи мъжки и подаде веднага оставка. Така правят смелите хора. Някои се свиват, чакат да ги изгонят. Проявяват неразбиране. Проявяват егоизъм. Ясен показа, че е човек с характер", заяви Гонзо пред "Блиц".

"Ясен успя да създаде колектив и да постигне никак нелоши резултати. Но за огромно съжаление се стигна до снощния срам. Защото това наистина е срам и ние няма как да си заровим главите в пясъка и да не видим реалността.

Искам обаче категорично да подчертая, че Ясен не е главният виновник за провала. При такъв резултат обаче и при серия без победа се стига до раздяла с треньора", допълни бившият нападател. Той потвърди, че ще поеме временно националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички