В БФС обсъждали да отложат цял кръг от Първа лига заради баража с Унгария


В БФС обсъждали да отложат цял кръг от Първа лига заради баража с Унгария
Снимка: БГНЕС

1811 0

Българският футболен съюз е обсъждал вариант, при който да отложат цял кръг от Първа лига, за да осигурят по-добри условия за подготовка на националния отбор за решителния бараж с Унгария на 8 октомври, пише "Мач Телеграф".

Футболните шефове са дискутирали отлагането на 8-мия кръг от шампионата, който по програма трябва да се проведе на 2, 3 и 4 октомври. Най-големият сблъсък от този кръг е между отборите на временния водач в подреждането Берое и носителя на Купата на България Локомотив Пловдив.

Идеята за отлагане на кръга обаче е била отхвърлена и мачовете ще се играят по програма. Веднага след изиграването на мачовете повиканите футболисти ще се съберат на лагер в националната футболна база в Бояна, където да се готвят за предстоящия важен мач.

Припомняме, че България все още има шанс да се класира за Европейското първенство през идната година. За тази цел "лъвовете" трябва да победят Унгария, а след това и победителя от срещата Исландия - Румъния.

Преди мача с Унгария националният отбор има проблеми със заразени футболисти с коронавирус. Официалното становище на БФС по случая вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички