Тъжната истина, казана в Унгария: Българите се молят, за да избегнат катастрофата


Тъжната истина, казана в Унгария: Българите се молят, за да избегнат катастрофата
Снимка: facebook/PresidentOfBulgarianFootballUnionBorislavMihaylov

2414 0

В Унгария не спират да следят случващото се у нас около провеждането на европейската квалификация с България. Или по точно около организацията ѝ.

Една от последните отразени новини бе изказването на Борислав Михайлов, че ще последва истинска катастрофа за целия български футбол, ако двубоят не се играе. Това бе преди официалното решение на община Пловдив да не разреши стадион "Христо Ботев" да е домакин на мача с унгарците.

И в Унгария това е водещата тема...

"Origo Sport" излезе със заглавието: "Българите се молят, само така могат да избегнат катастрофата". Вътре са описани опасенията на президента на футболната ни централа, както и надеждите му, че ще се намери решение на проблема.

"По случая се обяви шефът на БФС Борислав Михайлов, срещу когото феновете организираха демонстрация, както и срещу цялото ръководство. Президентът поиска от компетентните органи да разрешат европейската квалификация България-Унгария да се проведе в Пловдив, в противен случай българската асоциация ще бъде изключена от УЕФА и последствията ще бъдат много сериозни", пише изданието.

След като вече е ясно, че евроквалификацията няма как да е в Пловдив, изглежда, че от БФС мислят други варианти. И мач все пак може и да има.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички