Треньорът на Унгария: Българите играха по-добре в някои периоди от мача


Треньорът на Унгария: Българите играха по-добре в някои периоди от мача
Снимка: Getty Images/Guliver

1323 0

Селекционерът на Унгария Марко Роси не бе доволен от играта на своя тим, но е щастлив от победата над България във важния бараж за Евро 2020. Той заяви, че "маджарите" са заслужили късмета си, който им донесе победата.

"От една страна съм много щастлив, защото успяхме да продължим напред и, разбира се, съм много радостен от победата. От друга страна обаче не съм доволен от стила, в който играхме в този мач. Разбира се, невинаги е възможно да се играе добре, но трябва да признаем честно, че българите играха по-добре днес в някои периоди от мача, но ние имахме късмет и спечелихме благодарение на това", коментира италианецът след успеха с 3:1 в София.

"За първи път, откакто съм селекционер, постигнехме добър резултат с лоша игра, което може би се дължи на момчетата, които се бориха усилено за успех. Никога нито един отбор не може да спечели мач, без да го заслужи. Ние страдахме, борихме се, работихме един за друг, за успех, и направихме стъпката, която наистина искахме", допълни Роси. А ето как коментира мача Вили Орбан, авторът на първия гол за Унгария. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички