Тежък удар по Балъков, титуляр се контузи и отпадна за Англия

Тежък удар получи националният селекционер на България - Красимир Балъков, преди двубоя с Англия. Защитникът Антон Недялков е с контузия и отпада от състава. Двубоят между България и Англия е тази вечер от 21:45 часа.

Футболистът на Лудогорец е почувствал болка още в двубоя срещу Черна гора и не води пълноценни тренировки в последните дни, информира dsport.bg Недялков се намира в страхотна форма и играе силно както за националния, така и за клубния си тим.

Къде да гледаме двубоя България - Англия?

Тази вечер от 21:45 часа българският национален отбор приема Англия в квалификация за Европейското първенство догодина. България излиза като абсо...

Това означава, че опциите пред Балъков намаляват още повече, като може да пусне титуляр Иван Горанов или да извади Петър Занев от позицията на централен защитник и да го пусне в ляво на отбраната. Решението за преквалифициране на Занев ще доведе до промени и в центъра на отбраната. Там Балъков разполага с Кристиан Димитров, Георги Терзиев и Камен Хаджиев.

А какво заяви Балъков на пресконференцията преди двубоя, като не бяха пропуснати въпроси и по темата с расизма - ето повече подробности.

 

Още по темата

Please select answer!