Пенев преди Англия: Дори и да нямаш качества, не ти пречи да се надяваш на добър резултат


Пенев преди Англия: Дори и да нямаш качества, не ти пречи да се надяваш на добър резултат
Снимка: БГНЕС

2643 0

Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев, сподели очакванията си за предстоящия двубой на България с Англия. Той очаква да види мотивирани националите ни и да се борят.

"Дори и да нямаш качества, това не ти пречи да се надяваш на добър резултат. Много пъти играта не върви, но пък постигаш успешен резултат. Това е един от най-добрите мачове да покажем какво можем. Ако не можеш да се настроиш за двубой с Англия, кой трябва да дойде да те мотивира?! Дано играчите да се настроят и да изпълнят задачите на треньора. И който може, да добави от себе си, да се надскочи", заяви той пред "Тема спорт".

" Дано се събудим. Едно време националите си брояхме колко мача имаме срещу Англия, с Германия, с Италия... Ти ако не си играл срещу тези отбори, все едно не си бил в националния, а си играл Самоковско или Шопско хоро. Ще видим какво ще стане. За кратко време Балъков извика доста футболисти. Много ги върти, но виждаме в кои клубни отбори играят. Не можем да очакваме чудеса от тях. Честно казано, англичаните на едно място да стоят, пак трудно ще ги покрием. Но пък видяхме, че паднаха в Чехия, значи не е невъзможно и ние да им вземем нещичко.

А каква схема в отбора готви Красимир Балъков вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички