Световният шампион Даниеле Де Роси става част от треньорския щаб на Италия


Световният шампион Даниеле Де Роси става част от треньорския щаб на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1028 0

Националните отбори на България и Италия ще се изправят един срещу друг на 28 март (неделя) на стадион "Васил Левски", а днес стана ясно, че италианският щаб е попълнил редиците си със световен шампион с тима от 2006 година.

Легендата на Рома Даниеле де Роси е станал част от треньорския щаб на Италия, а новината бе съобщена от официалния сайт на местната федерация. Де Роси ще се присъедини веднага към Роберто Манчини и новите си колеги на базата в Коверчано, а ето и как Де Роси коментира назначението си:

"Много съм горд да започна нова кариера в националния отбор. Благодаря на президента на федерацията и селекционера Роберто Манчини за възможността, която ми дават. Ще бъде вълнуващо да се завърна на Коверчано. Това е все едно да се прибера у дома, където ще срещна много бивши колеги и приятели. Нямам търпение да започна.", коментира Даниеле Де Роси на сайта на италианската федерация, а самият Манчини добави:

"Доволен съм, че Даниеле се присъединява към нашата група. Сигурен съм, че той ще помогне много за развитието на момчетата. Надявам се този опит да му бъде полезен за в бъдеще.", заяви Роберто Манчини.

А кои са българските футболисти, които ще се изправят срещу Италия, прочетете в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички