Стойкович: Трябва да се страхуваме от България, но да не ни се подкосяват краката


Стойкович: Трябва да се страхуваме от България, но да не ни се подкосяват краката
Снимка: Getty Images

6382 0

Селекционерът на Сърбия Драган "Пикси" Стойкович показа трезва пренецка за групата на своя тим в квалификациите за Евро 2024. В нея, както е известно, е и България заедно с тимовете на Унгария, Черна гора и Литва.

"Трябва да се страхуваме от всеки отбор в групата, но не със страха, който ще ни подкоси краката. За мен всеки мач ще бъде еднакъв, както и за нашите играчи. Няма значение как се казва противникът. Залогът е голям. Както казах, всеки мач е финал и ние ще се готвим така за него", каза Стойкович, цитиран от сръбски медии.

"Само с този подход можем да се надяваме на нещо. Всички останали ще Ви кажат, че се борят за едно от двете места. Дали ни виждат като фаворити, или като аутсайдери, е по-малко важно. Ще изпратим мача с Черна гора по възможно най-спортния начин. Това е само една поредна игра и там свършва. Забранено е да се говори за Черна гора, а само за Литва", допълни сръбският треньор.

Този петък Сърбия посреща Литва в Белград, а 3 дни по-късно гостува на Черна гора в Подгорица. Междувременно, стана ясно, че срещу Черна гора България е в много лоша серия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички