Стоичков хвали "лъвовете", но разкри на Франция как да ни бие


Стоичков хвали "лъвовете", но разкри на Франция как да ни бие

1521 0

Легендата на българския национален отбор Христо Стоичков коментира предстоящия сблъсък между България и Франция в София. Двата тима се срещат на 7 октомври (събота) в световна квалификация. Камата изрази мнение, че "петлите" не бива да са твърде уверени преди мача.

"Във футбола няма страх. Не съществува, защото трябва да сте готови. Когато сте психически готови да спечелите мача, вече не сте уплашени. България е конкурентен млад отбор, видяхме го в последните два мача срещу Швеция (3:2) и Холандия (1:3). Те играят много добре, което създава голям натиск. Франция трябва да е загрижена за тази среща", коментира легендата пред "RMC Sport".

Стоичков обаче открехна "петлите" как могат да спечелят мача в София - нещо, което не са постигали в следвоенния период в Европа.

"Вярно е, че Франция има страхотни играчи, страхотни имена, голям треньор, срещу когото имах шанса да играя, но на терена всички трябва да бъдат съсредоточени. Когато имате такъв потенциал и сте съсредоточени на 100%, няма отбор, който може да ви победи. Това е моето мнение за френския отбор", отсече той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички