Боби Михайлов: Франция е сред най-добрите в света, но искам победа!


Боби Михайлов: Франция е сред най-добрите в света, но искам победа!

1352 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди целта пред тима за мача с Франция, а тя е постигането на пета поредна победа у дома в тези квалификации. Той обаче отчита и силните изпълнители в състава на "петлите", които е побеждавал на два пъти на "Васил Левски" - през 1985 и 1993 г.

"В тази квалификационна кампания отборът ни е с пълна успеваемост в домакинските мачове, а сега целта е нова победа, този път срещу един от най-добрите отбори в света - Франция. Гостуващият тим е пълен с класа и индивидуалности, които могат да радват феновете със своите атрактивни изпълнения. Да бъдем съперник на отбора на Франция е голямо предизвикателство за нас, но и голяма чест", споделя президентът на централата за официалната програма за двубоя.

"Нямам съмнение, че публиката ще аплодира изпълненията и на двата отбора по достойнство, а футболистите на терена ще им отвърнат с интересна и сърцата игра в духа на феърплея. Пожелавам на българските фенове и тези на гостуващия тим да се насладят на незабравими 90 минути, изпълнени с положителни емоции. Нека не забравяме, че на стадиона няма място за расизъм и ксенофобия", добавя Михайлов.

"Тема Спорт" отбелязва, че след последните два двубоя в цикъла - с Швеция на "Васил Левски" и Холандия в Амстердам, той не сподели нито дума.

Шефът на родния футбол е приготвил завишени премии за тима при победа над Франция утре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички