Смущаващо: По време на протеста шефът на МВР е бил на ... кино


Смущаващо: По време на протеста шефът на МВР е бил на ... кино
Снимка: Колаж/Actualno.com

1081 0

Министър-председателят Николай Денков направи изключително смущаващо твърдение. А именно, че шефът на МВР Калин Стоянов е бил на кино по време на протеста срещу БФС в центъра на София. След сблъсъци между протестиращи и полиция има десетки ранени, а и днес това е централната тема - дори и в парламента.

Смущаващо действие от шефа на МВР

"Виждам определена надекватна оценка на обстановката. Няколко пъти се чух с него и той ме уверяваше, че не очаква проблеми и провокации. Каза го и по медиите. Тази сутрин той каза, че нищо особено не се е случило", каза Денков.

"Хаотичните действия на това ръководство около организацията на вчерашния мач допълнително нагнетиха напрежението. Благодаря на всички мирно протестиращи спортни запалянковци, както и на тези полицаи, които изпълниха дълга си, без да проявяват насилие в изключително трудна обстановка, изпълнена с провокации. Но не можем да си затворим учите пред сцените, в които отделни полицаи, биеха или ритаха паднали граждани или случайно попаднали в техния обсег хора", каза още премиерът.

Денков обяви, че вече има първо уволнение по случая, както и че е изпратил писмо до УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички