След само един мач, Хубчев вече готви черен списък в националния отбор


След само един мач, Хубчев вече готви черен списък в националния отбор

4619 0

Новият селекционер на националния ни отбор Петър Хубчев вече е започнал да попълва черния си списък още след загубата от Франция, съобщава 'Тема Спорт".

Както е известно, на представянето си специалистът обяви, че списъкът с mfвиканите играчи е бил на предшественика му Ивайло Петев.

Как Хубчев вбеси французите и бе осмян?

Единствената промяна, която Хубчев направи, е включването на халфа на Левски Георги Костадинов след контузията на десния краен защитник Йордан Минев.

Бившият треньор на Берое ще изчака да види и представянето във визитата на Швеция утре за последните си заключения. Според запознати обаче вече 4-5 човека са попаднали в черния му списък.

Хубчев: В много малка степен видях желанието в отбора

Сред тях са нападателят Димитър Рангелов и атакуващият халф Тодор Неделев. Те се появиха през второто полувреме на "Стад дьо Франс".

Селекционерът не е бил доволен и от изявите на вратаря Владислав Стоянов. Централните защитници Димитър Пиргов и Александър Александров също са разочаровали Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички