Как Хубчев вбеси французите и бе осмян?


Как Хубчев вбеси французите и бе осмян?

3364 0

Новият селекционер на България по футбол Петър Хубчев вбеси сериозно френските фенове и медии с решението си да пусне халфа Георги Костадинов на терена в световната квалификация срещу Франция снощи (1:4). Заради това четвъртият в света си навлече присмех и упреци.

Националите никога не са били по-унижавани: So Foot разката България

"Костадинов е тук! Треньорът на България Хубчев вярва в знаците на съдбата, тъй като реши да пусне за първи път Георги Костадинов, съименник на известния Емил Костадинов, да се изправи срещу Франция. Той дори му сложи номер 9 на гърба, за да ни накара да повярваме, че футболистът играе като централен нападател, когато той е дефанзивен халф. Щеше да е готино, ако съотборниците го бяха оставили да бие дузпата на "Стад дьо Франс", пише 20minutes.fr.

Варан съжалява, че България вкара на Франция

"Решението на Хубчев да пусне Георги Костадинов е перверзно. Не го прави заради опита (0 мачове за България), нито заради таланта, а го размахва като червена кърпа, за да напомни за фаталния Емил Костадинов на французите", пише liberation.fr.

Туитър и останалите социални мрежи също се напълниха с постове, свързани с халфа на "Левски". "Костадинов титуляр с номер 9. Българският селекционер е голям шегаджия", гласи един от тях.

Изданието "So Foot", което направо разката българските национали с оценките си за тяхното представяне в мача, сложи ниска оценка на Костадинов - 4. Дори му се подигра, наричайки го Диего Костадинов.

 

 

Друг пост в Туитър показва списъка с играчите на ХУбчев, като името на Георги е оградено и до него пише: "Мамо, страх ме е".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички